BOLAS onderbroeken, zelfs voor als je niet van feestdagen houdt

December is de tijd van zo goed als álle feestdagen. Hoewel het een van onze favoriete maanden is (lekker eten en vrij?!) hebben de feestdagen als volwassene voordelen en nadelen. We hebben het over cadeautjes.

Als kind was December de leukste maand van het jaar. Je had kerstvakantie en beide Sinterklaas en Kerst betekenden eten en cadeaus. Een beetje een teleurstelling als je ouder wordt en je je realiseert dat jij die cadeautjes moet kopen. Maar geen zorgen! We hebben een cadeau idee gevonden om te kopen én zelf te vragen.

Het moeilijkste is wat je zelf wilt.
We hebben het al wel eens gehad over wat je je vriendin moet geven voor speciale gelegenheden, dus daar gaan we het niet over hebben. Het is altijd een hele opgave als je moeder/tante/vriendin/stiefmoeder/zus vraagt wat jíj nou eigenlijk wilt hebben. Omdat ze hoogst waarschijnlijk allemaal met sokken aankomen als je niks suggereert helpen we je alvast uit de brand: High-End onderbroeken! Maar dan wel hele vette.

BOLAS Underwear
Wellicht koop jij al jaren dezelfde onderbroeken en vind je die fijn. Eventueel denk je ‘dit is nu al het zoveelste onderbroekenmerk’. Maar geloof ons, deze zijn chill. Met een dubbel layered kruis en een zachte waistband zijn ze wel echt comfortabeler dan meeste onderbroeken die je nu draagt, en gaten down under kan echt niet.

Je geeft geen onderbroek, je geeft kerst
Oké we kennen allemaal het nadeel van een onderbroek geven. Het ziet er plat en karig uit en mooi inpakken is een klotewerk. Daar hebben de jongens van BOLAS wat op bedacht, je krijgt hem namelijk in een doorzichtige kerstbal. Zo hoef je meteen niet meer in de stress te raken dat het niet ‘feestelijk’ is, en kan je de kerstbal ook nog eens hergebruiken als stoere boomversiering. Vullen met een snack of drankje als volwassen kerstkrans, ideaal toch.

Hoe meer mensen je er een geeft hoe goedkoper het wordt
Voor elke extra short die je koopt krijg je €5 korting, dus kan je mooi in één keer al je kerstcadeau’s voor iedere man in je leven bestellen. Nooit meer een feestdag vergeten of een zelfgemaakte tekening krijgen. En geen excuus meer om met een kapotte boxer aan te komen.

Related Posts