Een van de drie matte zwarte Ferrari LaFerrari’s kan van jou zijn

Voor een kleine €4 miljoen euro. Dus dat zal waarschijnlijk voor altijd een mooie droom blijven. Maar, om je toch een klein beetje te laten genieten, hebben we de foto’s. Voor een auto uit 2014 ziet hij er nog top uit, zo laten de foto’s zien.

Dat kan ook niet anders, want er is amper 211 miles mee gereden. Van een oud vrouwtje geweest, zullen we maar zeggen. Of een iets te rijke vent die iets te veel mooie auto’s had.

ferrari-laferrari-matte-zwart

Je kunt natuurlijk nu snel jouw LaFerrari matte zwart spuiten, maar zo werkt het niet. Deze kleur is bepaald door Ferrari zelf en draagt de naam Nero DS Opaco. Nog meer Italiaanse woorden die bij deze auto passen? Op het stuur staat de naam die de eerst eigenaar de auto gaf, cavallo infernale. Dat betekent precies wat deze auto met zijn 6.3 liter hybrid drive V-12 engine is: hels paard!

MTQwMzk5NzIwMzE2MDg1NDgw MTQwMzk5NzIwMzE2MDE5OTQ0

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie