Britse IT medewerker zoekt hele vuilnisbelt af op zoek naar zijn harddrive met meer dan $100M aan Bitcoins

James Howell begon 8 jaar geleden aan cryptocurrency en had 7,500 bitcoins bij elkaar verzameld. In die tijd, nog voor de Bitcoin Boom, waren de Bitcoins nog niet zoveel waard als nu, dus toen zijn vriendin zei dat zijn block mining hardware te veel geluid maakte en de hele mik mak de deur uit moest was dit allemaal nog niet zo’n groot verlies. De dame in kwestie zal zich nu vast achter de oren krabben.

Howell verpatste het meeste van zijn hardware nadat hij er ook nog eens limonade overheen morste. Echter hield hij nog drie jaar lang de sleutel tot zijn digitale portemonnee, voordat hij zijn harddisk de prullenbak in dumpte. Nu, jaren later, staat de waarde van 1 bitcoin op $14.801,12 omgerekend zou hij nu zo’n $111.000.000 in zijn bezit hebben. We geven de man geen ongelijk dat hij opzoek is gegaan naar zijn harde schijf die ergens op de vuilnisbelt ligt weg te rotten. Laten we hopen dat zijn zoektocht naar rijkdom geen enge ziektes oplevert.

Klinkt misschien vies, graaien door het afval, maar voor dat bedrag kan je je daar wel even overheen zetten. Wij zouden sowieso de hele vuilnisbelt afkopen.

Related Posts