Dit zijn mooiste verschijningen tijdens ‘Burning Man 2017’ op een rijtje πŸ”₯πŸ™Œ

The Black Rock Desert, oftewel de plek waar elk jaar 60 duizend man samenkomt om één van de meest bijzondere festivals te bewonderen, namelijk Burning Man! The Black Rock City wordt sinds de jaren 90 jaarlijks tot leven gebracht. Op één of andere manier is het ook een magneet voor mooie vrouwen. En ja het is er erg warm, dus je kan al raden hoe ze er bij lopen. Om je een idee te geven hebben we de mooiste verschijningen voor je op een rijtje gezet. 

Je portemonnee kun je thuis laten

Het is een festival waar je een week lang geen portemonnee nodig hebt, want op Burning Man deel je alles met elkaar. Burning Man is een festival waar men naartoe gaat voor de openheid, vrijheid en kunst.Β Bijzonder aan Burning Man festival is dat de bezoekers bepalen wat er gebeurd. Als men een workshop of act wil uitvoeren dan wordt er voor gezorgd dat dit wordt opgenomen in het programma. Er worden daarom ook geen grote acts of andere vormen van entertainment geboekt.

Verleg je grenzen

Als je denkt alle festivals in Europa te hebben uitgespeeld, dan moet je je toch echt even gaan verdiepen in Burning Man. Het is namelijk niet een zomaar een festival waar je kan komen aankakken met je uitgooi tentje. Wil je de Black Rock Desert een bezoek geven, dan vereist dit wel enige planning. Maar het is hoe dan ook een dingetje wat je van je bucketlist wilt afstrepen.

Hieronder hebben we de mooiste dames voor je op een rijtje gezet. Veel kijk plezier!

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie