Vanaf nu mag je in elke situatie je trainingsbroek aan

Nu dat de mannenmode sowieso in een wervelwind van veranderingen zit kunnen we daar maar zo goed mogelijk gebruik van maken. Eigenlijk willen we niets liever dan dat de trainingsbroek een geaccepteerde outfit wordt in elke situatie, want waarom niet en het zit chill. Let’s do this.

Met de veranderende mode waarin sneakers ineens high-end kunnen zijn en trainingsbroeken vorm hebben, kunnen we er best een stapje bovenop doen. Steeds vaker zie je goed geklede mannen op de nieuwste gympjes rondlopen en moeten bouncers van clubs ineens twijfelen aan wat valt onder de dresscode van “gepast gekleed”. Sowieso vinden we dat als chicks in yogapants kunnen rondlopen zonder die week gesport te hebben dat wij op zijn minst in sweatpants naar kantoor mogen.

Het verschil tussen een joggingbroek en een joggingbroek
Laten we eerlijk zijn, er is een verschil tussen chill en pauper. Als we dit willen laten slagen ga dan niet in je kapotte Russell of Australian die je al 10 jaar hebt liggen rondlopen. Het moet wel stijl blijven natuurlijk. We hebben er een paar voor je uitgezocht die dik zijn, voor elke situatie eentje. Vanaf nu altijd comfortabel.

De sportbroek voor de sportschool
Tegenwoordig is naar de sportschool gaan geen excuus om er niet stylish uit te zien. Mooi t-shirtje moet makkelijk lukken, dus met een leuk broekie erbij ben je klaar. Totdat je rood en bezweet bent dan wel, maar dat wordt je vergeven.

We weten wat je denkt, ja gap, leuke sportbroek uitzoeken is makkelijk, maar hoe maak je dit een gepaste stijl voor buiten de sportschool.

Enough said.

Merk: Nike
Prijs: €80

De sportbroek voor thuis
Soms wil je gewoon op de bank zitten, films kijken en handenvol borrelnootjes naar binnen werken totdat het laat genoeg is voor bier. En met soms bedoelen we meestal. Het voordeel van een mooie binnenbroek is dat je hem gewoon aan kan houden mocht je ineens naar buiten moeten. Voor pizza ofzo

Merk: H&M
Prijs: €19,99

De sportbroek voor kantoor
En hier wordt het lastig. Hoe zorg je dat niemand doorheeft dat je je sportbroek aan hebt op kantoor? Het is net alsof Uniqlo deze broek speciaal voor ons gemaakt heeft.

Merk: Uniqlo
Prijs: €19,90

Combineren is key
Hoe je hem combineert is misschien wel het aller belangrijkste, hier wat inspiratie van hoe kantoor en streetstyle samenkomen.

Best classy toch? Suede sneakertjes erbij en klaar.

Related Posts