Chrome Bravo 2.0 De tas voor de Moderne “Stads-Commuters”.

De gemiddelde stadsbewoner heeft al snel flink wat apparatuur in zijn tas zitten, zo heeft iedereen een laptop, tablet, een hip drink flesje, de nodige adapters en powerbanks want helaas bestaat er nog geen batterij die een week mee gaat. Om in de Urban Jungle te kunnen overleven heb je dus een goede tas nodig. Veel mensen hebben tegenwoordig een backpack, maar vaak is dat nog gewoon de oude rugzak uit de studietijd.  Hier en daar croissant kruimels, een mooie biervlek aan de zijkant en vergeet niet de lucht van die banaan die in je 3e jaar op de UVA een keer te lang in je tas hebt laten liggen. Dit is in 2017 natuurlijk not done, dus hebben wij voor jou menig tas uitgeprobeerd. Een tas die echt onze aandacht trok is Chrome Bravo 2.0.

Ruimte voor al je gadgets

In deze stylish backpack pas echt alles! Of je nou naar kantoor gaat of een weekendje weg, deze tas is jouw ultieme reisgenoot. De tas zit vol met handige vakjes waar je spullen ik kwijt kan en door de roll up top is de tas ook nog eens te vergroten van een compacte 20 liter naar een stuk ruimere 40 liter. Handig als je net die extra ruimte nodig hebt! De roll up is dankzij een klittenbandflap trouwens ook makkelijk te verbergen. Uiteraraard is de stof waterbestendig, zodat je geen doorweekte laptop krijgt. Het voorvak met klittenband heeft een ingebouwde gewatteerde en gemakkelijk toegankelijke laptophoes.

Duurzaam

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt. Het voornemen was om de beste uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Denk aan een JUKI naaimachine, enkele meters cordura stof van legerkwaliteit. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome’s streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld. In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen te maken. Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad.

Eigen ervaring

Als echte Amsterdammers, die elke dag op de fiets zitten, moesten wij de tas natuurlijk zelf uittesten. Zodra je de tas op je rug hijst, merk je direct dat je kwaliteit te pakken hebt. De banden voelen comfortabel aan, en zodra je de borstband vastklikt, weet je dat de tas zo vast als een rots op je rug vast zit. Iets dat heerlijk is, als je zoals wij vaak op je racefiets door de stad beweegt. Daarnaast zijn de kruisbanden aan de voorkant ideaal om bijvoorbeeld je slot te verankeren op het moment dat je deze even niet in gebruik hebt. Wat in onze ogen ook echt een perfecte uitkomst is, is dat de tas van 20 liter naar 40 liter getransformeerd kan worden door de roll-topsluiting. Kom je uit je werk langs een supermarkt om nog even je avond boodschappen te doen, dan heb je gegarandeerd ruimte genoeg. En iedereen die een fixed gear bike, of racefiets heeft kent de struggle van boodschappen vervoeren. Deze tas gaat je leven echt een heel stuk comfortabeler maken.

SantaFixie

Fixed-gear en single-speed fietsen zijn hot, Santafixie is voor ons daarom HET adres om urban equipment te halen. Santafixie is opgericht door een groep fietsliefhebbers in Spanje, waar je ook het hoofdkantoor vindt.  Ze verkopen hun producten in 30 landen en de afgelopen jaren hebben ze meer dan 25.000 Fietsen verkocht. Door de kennis en de liefde die achter iedere collectie zit, is dit onze go to webshop.

Voor inspiratie: volg Santafixie op Instagram.

Related Posts