Drie activiteiten om jouw trip naar Barcelona uniek te maken

Je bent op vakantie in Barcelona maar je weet niet zo goed wat je moet doen. Alleen maar op het strand hangen of door de drukke straten slenteren is natuurlijk wat aan de saaie kant. Daarnaast is het moeilijk om in zo’n toeristische stad een one-of-a-kind ervaring te hebben. Daarom hebben wij drie activiteiten voor je uitgezocht via AirBnB ‘ervaringen’, die zeker de moeite waard zijn mocht je een bezoekje plegen aan deze prachtige stad. 

 1. Boottocht en zwemmen in helder water aan de kust van Barcelona
  Barcelona heeft natuurlijk een strand, maar dat heb je op een gegeven moment wel gezien. Het is veel leuker om een boottocht te maken langs de kust van Barcelona. Geniet van een drankje & hapje en als je geluk hebt zie je zelfs nog dolfijnen. Het leuke aan AirBnB ‘ervaringen’ is dat je direct in contact staat met de verhuurder, die het vaak doet vanuit een passie. Je komt dus niet op de plekken waar al massa’s mensen zijn.
  Prijs: €45.- p.p
  Duur: 2 uur
 2. The Paella Maestro – Leer de lekkerste Paella maken
  Spanje staat bekend om zijn overheerlijke Paella, maar in plaats van dat je het alleen maar besteld, bied Eladi een kookles aan waarin hij je leert een overheerlijke Paella te maken. Om de sfeer er goed in te houden laat de kok tussendoor ook zien hoe je een goede Sangria maakt. Tot slot leert hij je zijn favoriete dessert ‘Catalan Cream‘. Een volledig Spaans menu dus.
  Prijs: €36.- p.p
  Duur: 3 uur
 3. Paardrijden door natuurpark Monserrat 
  Ben je de drukke stad even zat? Of niet, dit is hoe dan ook een leuke activiteit om te ondernemen. Rij langs de prachtige bergen van Monserrat en geniet van het uitzicht. Tijdens deze activiteit kom je ook langs verschillende Romaanse Hermitages, vergeet je camera vooral niet! Voor deze activiteit kan je gerust een dagje uittrekken, je wordt namelijk zeker 6 uur onder de pannen genomen. Natuurpark Montserrat ligt net iets buiten Barcelona. Het mooie is dan ook dat je met een busje in Barcelona wordt opgehaald en teruggebracht, allemaal in de prijs meegerekend natuurlijk.
  Prijs: €85.- p.p
  Duur: 6 uurAirBnB maakt voor veel reizigers dromen waar. Heb je bijvoorbeeld altijd al op een prive eiland willen slapen?
Related Posts