De game Tony Hawk Pro Skater 5 is een feit

Iedere jongen of meisje die vroeger ook maar enige affiniteit met extreme sports had kent de game Tony Hawk Pro Skater. Wij hebben de game in onze jongere jaren in ieder geval helemaal kapot gespeeld. Van THPS 1 t/m THPS 4 alle levels netjes geklaard.

Maar toen bleef het plotseling verdacht lang stil bij de game developer Activision/Neversoft, en had iedereen de hoop wel een beetje opgegeven dat er nog een vervolgdeel zou komen. Nu meer dan 11 jaar later komt dan toch het vervolg op Tony Hawk Pro Skater 4 uit. Maar zit daar nog wel iemand op te wachten? Echte skateboarders zijn verknocht geraakt aan de veel realistischere variant: SKATE van EA. En om nou te zeggen dat trailer van THPS 5 er ook maar enigszins veelbelovend uit ziet, zal je ook niet uit onze mond horen. De game oogt namelijk hetzelfde als 11 jaar geleden.

Tony Hawk is een levende legende. En recent nog uitgeroepen tot de allergrootste extreme-sport man aller tijden, waarin hij onder andere de beste surfer ooit: Kelly Slater achter zich wist te laten. Maar toch betwijfelen wij ten zeerste of deze game een succes gaat worden.

Related Posts