Hoe Justin Timberlake’s double denim ons leert dat je kan verbeteren door bij jezelf te blijven

Justin Timberlake is, nu, een van de stijlvollere mannen als het op kleding aankomt, maar wij weten nog wel de tijd dat Justin de plank goed missloeg. Met zijn ‘double denim’ liet hij wel een indruk achter, maar positief was die indruk niet echt. Gelukkig laat hij nu zien dat we altijd van onze fouten kunnen leren, maar dat we vooral ook onszelf moeten blijven.

It’s Britney B*tch
Dit pareltje is nog uit de tijd dat we verliefd waren op Britney (pre-breakdown) en Brit en Justin dagelijks op TMF te zien waren. Hoewel Justin soms best inspirerend kan zijn, zijn we blij dat we deze trend niet zijn gaan volgen. We houden ook prima van een spijkerjasje maar dit is wel een beetje heftig.

justin double denim

He’s bringing sexy back
In 2001 werd Justin misschien uitgelachen om zijn ‘double denim’ outfit, maar dat boeit hem geen ster. Zo erg zelfs niet dat hij meer dan 15 jaar later weer terug is met een denim-on-denim outfit, en dit keer kunnen we er niet om lachen. Best vlotte outfit eigenlijk.

Justin's double denim

Dit kunnen we van hem leren
Van iedere gebeurtenis kunnen we wel een levensles halen, en zo van deze ook een paar:

  1. Als jij iets mooi vindt doe het dan. Het is toch jouw leven.
  2. Er is altijd ruimte voor verbetering. Lukt iets niet zoals je het wilt, probeer het opnieuw en opnieuw totdat het wel werkt.
  3. Laat je niet tegenhouden door anderen. Zelfs niet als het 15 jaar later nog steeds ‘de verschrikkelijkste outfit ooit’ genoemd wordt. Door ons.
  4. Negatieve aandacht is ook aandacht. We weten zelf echt niet meer wat we droegen in 2001, maar wel wat Justin droeg. Telt ook voor iets.

Gelukkig heeft JT nu ook een wat classier stijl ontwikkeld en is hij toch wel enigszins een stijlicoon. In zijn eigen woorden “as long as I’ve got my suit and tie…“.

Bye, bye, bye

De double-denim look werkt eventueel wel natuurlijk als Halloween outfit, mocht je meer verkleed inspiratie nodig hebben kan je altijd even onze makkelijkste outfits voor mannen bekijken.

 

Related Posts