De nieuwe Iphone 11 is uit. Wij hebben de beste features voor je op een rijtje gezet.

Apple is op 13 september 2019 begonnen met de verkoop van de nieuwe iPhone 11, de nieuwe smartphone van Apple die een reeks krachtige functies biedt tegen een betaalbaar prijskaartje. Verkocht naast de duurdere iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max, zal de iPhone 11 de iPhone zijn die perfect is voor de meeste mensen.

Welke specs heeft de iPhone 11?

De iPhone 11 is meer dan een verrassing – het brengt meer geavanceerde technologie (namelijk in de cameramogelijkheden en de verwerkingskracht in de telefoon zelf) en biedt het toch voor minder aan dan de prijs van de iPhone XR in 2018. Het combineert een groot 6,1-inch scherm met een premium gevoel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De meest opvallende eigenschap van de nieuwe iPhone is de beeldvormingsmogelijkheden: met twee sensoren aan de achterkant kun je nu bredere foto’s maken naast de ‘normale’ hoofdafbeeldingen. Deze sensoren zijn elk 12 MP en worden aan de achterkant van de telefoon opgeheven in een vierkante glazen behuizing.

Verbeterde frontcamera

Naast dat je prachtige foto’s kunt maken met de dubbele camera achterop de iPhone 11 is de frontcamera ook een flink stuk verbeterd. Met de 12 megapixel frontcamera kun je haarscherpe foto’s maken. De slow-motion functie op de frontcamera is een nieuwe functie die Apple heeft geïntroduceerd. Met deze functie kun je ‘slofies’ maken, wat vertraagde 4K selfie-video’s zijn.

De nachtmodus

De nachtmodus is het meest indrukwekkende deel van de beeldkwaliteit van de iPhone 11 en brengt helderheid en helderheid in onmogelijk donkere scènes. De portretmodus, die de achtergrond onscherp maakt, is ook verbeterd op de nieuwe iPhone.

Net als de iPhone XR bevat de iPhone 11 geen 3D Touch, in plaats daarvan Haptic Touch. Haptic Touch wordt ondersteund op iOS 13, maar mist de drukgevoeligheid van 3D Touch.

Het onderwerp van de iPhone 11

Qua ontwerp heeft de iPhone 11 een glazen behuizing in zes verschillende kleuren: Wit, Zwart, Geel, Rood, Paars en Groen. De laatste twee kleuren zijn beide nieuw in 2019.

De iPhone 11 ziet er niet veel anders uit dan de iPhone XR, maar Apple zegt dat hij is gemaakt van het sterkste glas ooit in een smartphone en verbeterde waterbestendigheid (IP68) biedt, waardoor de algehele duurzaamheid wordt verbeterd. Ruimtelijke audio biedt een meeslepende geluidservaring en Dolby Atmos wordt ondersteund. Je kunt als accessoires deze gouden Apple AirPods kopen tegen een schappelijke prijs van 10.000

Related Posts