What To Wear | JD Sports ‘King of Trainers’ Amsterdam Lookbook

JD Sports trapt de lente af in stijl met de presentatie van de nieuwe voorjaarscollectie 2016. Met deze collectie laat JD Sports wederom zien waarom hij de overduidelijke ‘King of Trainers’ is. Een sterke collectie sneakers met exclusieve stijlen en kleurstellingen, die alléén bij JD Sports beschikbaar is.

Ja, dat lees je goed, alleen bij JD Sports. JD Sports werkt namelijk nauw samen met verschillende bekende sneaker merken zoals Nike, adidas, Vans, New Balance en Converse en creëert in samenwerking met deze merken eigen kleurstellingen op iconische sneakers. Een goed voorbeeld hiervan is het klassieke model de Nike Air Max 95 in de colorway Black/Photo Blue waar wij een lookbook mee schoten in Amsterdam. De sneaker in dit kleurenpalet is dus alleen verkrijgbaar bij JD Sports en kan gerust een Special Edition genoemd worden.

De Nike Air Max 95 maakte in 2015  een opmars en is een sneaker die je dit jaar weer veel in het straatbeeld terug gaat zien. Het retro design van de Air Max 95 dat 20 jaar geleden ontworpen is geeft de ultieme jaren 90 vibe weer. En als er op dit moment een trent is in de fashion wereld, dan is het wel de jaren 90 vibe.

Bekijk hieronder het lookbook dat wij in samenwerking met JD Sports schoten op het Museumplein en raak geïnspireerd voor je nieuwe setje frisse lente sneakers.

Air Max 95 jd sports exclusive Air Max 95 jd sports exclusive Air Max 95 jd sports exclusive Air Max 95 jd sports exclusive Air Max 95 jd sports exclusive

De gehele voorjaarscollectie bevat veel exclusieve sneakers die vanaf nu verkrijgbaar zijn in alle JD Sports stores of online.

Over JD Sports

JD Sports begon in 1981 met één John David Sports winkel in het Engelse Bury. In 1983 volgde de tweede winkel in Manchester en tegen de tijd dat JD Sports in 1996 naar de beurs ging, waren er 56 winkels. De Engelse modeketen is eigenaar van verschillende sport- en modemerken met ruim negenhonderd winkels verdeeld over Engeland, Frankrijk, Spanje en Nederland.

Related Posts

Amazing Antartica 2015

Deze video bevat ongetwijfeld de mooiste beelden van Antarctica die je ooit gezien hebt. Geschoten tijdens een 20-daagse…