TSOM VLOG #1 De Porsche 718 Cayman

Opeens willen wij wel een stapje harder werken. Dat is natuurlijk, om de ruim 60k neer te leggen bij de Porsche dealer zodat wij dagelijks in deze wagen kunnen rijden. Zodra je instapt, merk je gewoon dat alles gemaakt is om jou zo snel (en stijlvol) mogelijk van A naar B te brengen. Wij zijn niet zo van de specs, maar hebben toch even het boekje erbij gepakt – flink onder de indruk. Topsnelheid van 285 kilometer per uur, 350 pk en van 0 – 100 in 4,6 seconden. 

“Een auto in de stad, dat is toch eigenlijk idioot?” Dat dachten wij ook. Maar eigenlijk gaat het heel goed. Om de parkeerkosten te ontlopen, zijn we flink wat op pad geweest. Om eerlijk te zijn hebben we meer van Nederland gezien dan dat we de afgelopen maanden hadden gezien.

 

“Zo’n Porsche is toch niet eens comfortabel.” Als je de Porsche 718 voorbij ziet rijden, verwacht je niet dat het een heel comfortabele auto is. Nee, er zit geen houder in voor je koffie. Ja, je moet diep door je knieën om in te kunnen stappen. Maar zodra je de sleutel omdraait en de wagen hoort brullen, dan wil je niet anders meer.

Check de video hieronder om onze rijervaring te zien. Verwacht geen review, want we zijn geen auto magazine, maar wel een leuke eerste impressie hoe het is om in zo een auto rijden.

Als je meer van Porsche wilt zien, dan is het Porsche museum in Leipzig absoluut een aanrader.

Related Posts