De Renard Elite Collection

Soms heb je gewoon behoefte aan een horloge zonder al te veel poespas, complicaties en functies. Soms heb je gewoon behoefte aan een juweel waar je de tijd op af kan lezen – niet aan een horloge waarmee je ook kunt bellen. Renard, vernoemd naar het Franse woord voor het sierlijke, wilde en avontuurlijke dier – de Vos. Renard, de naam voor het Amsterdamse horlogemerk dat zich specialiseert in cleane uurwerken.

De Elite Collection – geïntroduceerd in het voorjaar van 2015 – is geïnspireerd op klassieke charismatische ontwerpen uit de jaren ’60 en ’70. Een serie van twee modellen horloges die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Ze hebben een minimalistische maar stijlvolle uitstraling, met een wijzerplaat van geborsteld metaal en een subtiel bollend glas. De Elite is verkrijgbaar in twee verschillende maten (35,5 en 25,5 mm) en er is keus uit diverse horlogebandjes. De bandjes zijn vervaardigd uit edelstaal en kalfsleer, afgewerkt in kroko- of hagedis-stijl.

Favoriet?

Onze favoriet is de Elite Eggshell Rose Gold Brown Croco. Het klassieke ontwerp met het strakke zwarte krokodilstijl bandje, ideaal voor elke gelegenheid. Rose goud is toch net iets minder typerend dan echt goud, iets cleaner, iets verfijnder.

Elite_Eggshell_Rose_Gold_Brown_Croco_grande

 

 

 

Of misschien toch deze, met heerlijk blauwe wijzerplaat. Moeilijk kiezen.

Elite_Ocean_Blue_Rose_Gold_Rose_Link_grande-2

 

Related Posts