ADE nieuws: De Cafeïne bitterbal van FEBO

Iedereen, maar dan ook echt iedereen, is na een avondje stappen in de FEBO te vinden. Maar vervolgens naar huis gaan zit er niet meer in! FEBO tovert speciaal voor ADE onze geliefde bitterbal om tot de ideale pre-party snack!  De bekende nachtsnackbar komt met een limited edition bitterbal: De Vlambal. Cafeïne en bitterbal in één. Gouden combinatie wel.

ADE is officieel begonnen en Amsterdam staat bol van de feestgangers. Vijf dagen lang gaan we genieten van de vetste evenementen verspreid door de stad. Tenminste, áls je het vijf dagen volhoudt. De Vlambal komt je helpen om tot het bittere einde te gaan. Wat zit er in? Het is een variatie op de bekende bitterbal, hij is pittig en krokant met een vulling van runderchorizo. Er zit nu alleen ook nog een cafeïne bestanddeel in verwerkt die je de energie geeft om nog even lekker door te vlammen.

vimeo.com/238585971

Zaterdagnacht opent FEBO een pop-up automaat in club Claire aan het Rembrandtplein. Daar kan je GRATIS een portie vlamballen uit de automaat halen. Wij zijn benieuwd.

Voor wie ook niet te stoppen is op ADE hebben we ook even een lijstje gemaakt van de beste ochtendfeesten dit jaar! We zien je daar!

Related Posts
Read More

Leica M Review (M as in Milestone)

The new Leica M is the most innovative and versatile M, which has spawned the modern M system. It combines decades of experience