Deze Hermès iPhone-case is bijna net zo duur als je iPhone zelf

Hoewel Apple tegenwoordig ook goedkopere modellen van de iPhone uitbrengt, is de telefoon over het algemeen vooral voor mensen die flink willen betalen voor hun smartphone. Dat is al helemaal zo als je er deze Hermès iPhone-case aan toevoegt. 

Want hoewel een iPhone ook een stijlstatement is, heeft Hermès zichzelf al helemaal overtroffen met dit ‘Bolduc-hoesje’ gemaakt voor de iPhone 12 en iPhone 12 Pro Max. Gemaakt van Fawk Barenia-kalfsleer steel je met dit accessoire absoluut de show. Zo heeft het een ‘Bolduc-stempel’ op de achterkant dat geïnspireerd is op het iconische lint dat je normaal gesproken om de oranje dozen van Hermès gewikkeld ziet. 

Niet alleen uiterlijk vertoon

De case is dus volgepropt met details. Zo vertelt het Franse modemerk vol trots dat de behuizing niet alleen uiterlijk vertoon is. Na meerdere tests uitgevoerd te hebben, garandeert het bedrijf een stevige bescherming van je iPhone. Verder zorgen een aantal magneten in de behuizing ervoor dat de case makkelijk op zijn plaats klikt. Natuurlijk werkt de case ook met Qi-gecertificeerde inductieladers en MagSafe-oplaadaccessoires. Momenteel is de case alleen verkrijgbaar in de kleur ‘Fauve’. 

Minimalistisch uiterlijk

Het hoesje heeft een heel minimalistisch uiterlijk terwijl het er ook chique uitziet. Het combineert zo het beste van twee werelden. Met de vermelding ‘Made in France’ aan de binnenkant weet je dat je een kwaliteitsproduct koopt. Je kunt ze reserveren op de officiële website van het modemerk voor ongeveer $570 (€472) per stuk. Een nieuwe iPhone kopen en je bent bijna goedkoper uit. 

AirTags 

Daarnaast heeft Hermès recent ook zijn eigen versie van de nieuwe Apple AirTags uitgebracht. Dit product kan je gebruiken om je sleutelbos en andere belangrijke items dicht bij je te houden. Met een prijs tussen de 299 en 449 euro is dit product nu te verkrijgen. Het is te verkrijgen als een sleutelhanger, tashanger en bagagelabel. Ook deze AirTags zijn gemaakt van Barenia-leer.  

Related Posts