Game of Thrones: Ontmoet Toby de man in de zombie polar bear

Spoiler Alert!!

Game of Thrones is een van de vetste series van dit moment. Denk aan vuurspuwende draken, giants, insane gevechten en realistische onthoofdingen. De makers van Game of Thrones halen echt letterlijk alles uit de kast om de kijkers tijdens elke aflevering weer een wow-effect te geven.

Maar hoe doen ze dat dan?
Voor een show zoals deze komen ook de nodige special effects tevoorschijn. Misschien wel een van de meest doordachte effecten uit de show is het enorme leger van zombies in een ijslandschap. Het moment dat er een zombie ijsbeer zijn intrede maakte hadden we het allemaal even niet meer. Hoewel we natuurlijk soms liever niet weten hoe dingen gemaakt worden is deze zo opmerkelijk dat we hem toch even willen laten zien. Gelukkig kwam insider met een filmpje van hoe de beer er nou echt uit ziet. Je raad het niet: het is een man in een groen pak.

De man in het groene pak

Heel mysterieus is wel wie het man in het groene bodysuit nou precies is. Er is vrij weinig van hem te vinden en zijn hoofd komt maar af en toe in beeld. Wat we wel van hem weten is dat hij Toby heet. Rory McCann a.k.a. The Hound (die niet mega te spreken was over het werken met cgi) vond het maar moeilijk om de ping-pong bal beer als beest te zien in plaats van als Toby.

Toby de man in de zombie polar bear

Toby de man in de zombie polar bear

Meer GoT nieuws? Jon Snow en Ygritte doen een Game of Thrones in real-life.

 

Related Posts