Real-life Game of Thrones: het verloofde stel Kit Harington en Rose Leslie blijken familie te zijn

Eindelijk een ‘Game of Thrones’ bruiloft waar we wel naar uit kunnen kijken. Al blijkt ‘You know nothing Jon Snow’ wel erg letterlijk waar te zijn. Kit Harington (de acteur van Snow) en zijn nieuwe verloofde Rose Leslie (wilding Ygritte) zijn namelijk familie, aldus de theorie van een extreme GOT fan.

De acteur en zijn verloofde kennen elkaar van de serie Game of Thrones waar John Snow verlieft wordt op de wildling Ygritte (gespeeld door Rose). Sinds 2012 gaan er al geruchten rond dat ze aan het daten zijn en in 2016 maken ze het ook zelf bekend. Nu woont het stel samen in Engeland (in een mansion van £1.75 miljoen) en zijn ze zelfs verloofd.

Keeping it in the family
Als je zo wereldwijd bekend bent als de acteurs van Game of Thrones dan willen je fans alles van je weten. Maar dan ook echt álles. Een die-hard fan heeft even in de geschiedenis van het stel gekeken en kwam er zo achter dat beide acteurs afstammen van Charles II of England.

Links de familie geschiedenis van Rose, rechts van Kit.

Is dit nou echt ze erg?
Charles II of England leefde in de 16e eeuw, dus al meer dan 400 jaar geleden. Daarbij was hij zelf ook geen lieverdje; hij trouwde met zijn nicht en heeft talloze kinderen bij andere vrouwen. Grote kans dus dat half Engeland afstamt van Charles II. Misschien maar een geluk dat de acteurs spelen in de show bekend om incest en familie huwelijken, nu lijkt hun connectie toch iets minder dichtbij.

Als GOT toch niet helemaal je ding is hebben we ook nog wel wat leuke feitjes over Narcos en Gordon Ramsey’s nieuwe show.

Bron: Unilad

Related Posts