Dit is het penthouse dat Memphis Depay kocht voor maar liefst €2.450.000

Memphis Depay, alombekend als oud voetballer van PSV en Manchester United en die nu uitkomt voor Olympique Lyon in Frankrijk, heeft onlangs een penthouse in Rotterdam gekocht waar je u tegen zegt. Alhoewel Depay dus het grootste gedeelte van zijn tijd in Lyon verblijft, heeft hij er op deze manier een leuk onderkomen bij voor als hij in Nederland verblijft. 

De penthouse bevindt zich in woontoren Montevideo. Deze woontoren is erg gewild en wordt onder andere bewoond door Pieter Zwart van Coolblue en Jan Arie van der Heijden, voetballer van Feyenoord. Depay kocht de gehele 40ste verdieping die maar liefst 500 vierkante meter groot is.

De foto’s spreken voor zich, de voetballer zal er hier warmpjes bij zitten. In het complex bevinden zich ook nog een health club met fitness zaal en verscheidende sauna’s. Daarnaast is er genoeg plek voor het wagenpark van Depay.

Vindt jij het nou leuk om binnen te kijken bij de huizen van bekende sterren? Kijk dan ook nog binnen in het nieuwe huis van Jon Olsson.

Related Posts