Een kijkje in het paleis van Jon Olsson

Skier, blogger, autoliefhebber, productontwerper; Jon Olsson leeft zijn leven tot in het extreme. Getrouwd met Janni Deler, prachtige auto’s voor zijn gloednieuwe huis en een leven waar we allemaal jaloers op zijn. Welkom in het leven van Jon Olsson. 

Wie is Jon Olsson?

Na in zijn vroege jaren te hebben geracet, ruilde Jon Olsson op 16-jarige leeftijd snelheid in voor springen en stapte over op freestyle skiën. Na vier jaar zowel Alpine World Cups als freestyle-evenementen bijwonen – waaronder zijn eigen Jon Olsson Invitational, nu in zijn 11e jaarlijkse iteratie – richt Jon zich weer op freestyle skiën. Met negen X Games-medailles, meer dan tien filmoptredens en ontelbare andere freeski-onderscheidingen in zijn bezit zijn zijn doelen nu het verbeteren van de sport en intens genieten van elke dag.

https://www.instagram.com/p/Bil5Xxng2f8/?taken-by=jonolsson1

Trendsetter

Jon’s passie is aanstekelijk. Zijn innovaties in freeski hebben de hele wereld gestimuleerd en zijn auto-ontwerpen zijn overal ter wereld nagebootst. Daarnaast is Jon ook nog eens trendsetter in de wereld van fashion, Jon’s geschiedenis als productontwerper is terug te zien in zijn meest recente projecten, namelijk zijn zeer succesvolle Douchebags-reisuitrusting. 

Marbella

Jon woont nu in Marbella, speelt net zo hard als hij werkt en deelt elke stap die hij zet via social media, YouTube en zijn blog. Hij bestuurt momenteel een reeks van Audi’s, inclusief zijn uniek aangepaste RS6, en ontwierp zijn eigen superauto, de Rebellion R2K, die hij elk jaar in de Gumball 3000 rijdt. 

Nieuwe Villa ‘The Casa Castle’

Recentelijk is Jon, samen met zijn prachtige vrouw Janni, verhuisd naar Marbella. Zij hebben daar, nou, een niet al te klein huis gekocht en totaal laten verbouwen. Een kijkje nemen in het huis? Dat kan! Jon filmde de nieuwe look van het huis en neemt je mee door zijn home tour!

Wil jij nou liever een huis waar je met je vrienden kan racen? Kijk dan eens naar dit huis met zijn eigen kartbaan!

Related Posts