Dit zijn de 5 tofste nieuwe kledingmerken van dit moment

Elk jaar poppen er honderden nieuwe kledingmerken op. Er zijn er slechts enkele die er echt uitspringen. Wij hebben een klein lijstje gemaakt met de tofste t-shirt/kleding merken van 2018. Dit om je te inspireren om eens verder te kijken dan de merken die je normaal koopt. Of nog beter om je te inspireren om je eigen t-shirt merk op te zetten. Zoals je hieronder ziet is het niet heel moeilijk om t-shirts met een eigen ontwerp op de markt te zetten. Anyhow, of je nu zelf iets wilt gaan maken, of gewoon eens op zoek bent naar nieuwe merken, dit lijstje kan je goed van pas komen.

5. c’est normal

Goede kans dat je oud pro skieër en fulltime vlogger Jon Olsson wel kent. Wij hebben inzet verleden in ieder geval vaak over hem geschreven omdat hij er nogal een extreme lifestyle op na houdt. Een maand geleden lanceerde hij zijn eigen kledinglijn, die uiteraard meteen hellemaal uitverkocht was. De naam van het merk is c’est Normal, wat een knipoog is naar zijn leven dat verre weg van normaal is. We verachten dat ze elke maand wel een nieuwe drop met kleding lanceren, dus hou hun website en social media goed in de gaten als je iets van ze wilt kopen.

4. Haze and Glory

Het merk Haze and Glory ontstond in 2014 ergens tussen de weelderige rijstvelden van Bali en de urban jungle van Berlijn. Het jonge kledingmerk is opgericht door model en influencer Andre Hamann en de ontwerpers Rik en Kim Fiddické. De kleding heeft een vintage look en feel, net zoals hun sieraden. De stoffen die ze gebruiken zijn zacht en loose wat het bijzondere fijne kleding maakt. Als je in Bali bent kun je in één van hun winkels naar binnen lopen en als dat te ver weg voor je is, dan werkt online bestellen natuurlijk net zo gemakkelijk.

3. NON-TYPE

Als je op zoek bent naar een merk dat net even iets mooier en meer next level is vorm gegeven dan je normale kleding, dan is NON-TYPE iets wat je absoluut tof gaat vinden. Het geeft het gevoel dat de kleding die je aan hebt speciaal voor jou ontworpen is, doordat het zo bijzonder gesneden is. Het merk is opgericht door Gareth Moody en George Gorrow die comfortabel maar toch goed ge-designde kledingstukken op de markt wilden brengen. En dat is aardig gelukt.

2. Atilla and Co

Het merk Atilla and Co kan zelf het beste verwoorden hoe ze zijn opgericht: ‘Atilla & Co was inspired by best friends, late nights, road trips, skinny dipping, bonfires and days we will never forget.’ Als dat niet klinkt als een kledingmerk dat je graag draagt, dan weten wij het ook niet meer. Het merk springt eruit door hun simpelle design gecombineerd met een perfecte fit. Niet heel gek dat het wereldwijd gedragen wordt door de bekendste influencers.

1. Suspicious Antwerp

Als je Suspicous Antwerp nog niet voorbij hebt zien komen, dan moet je toch echt even vaker social media openen. Deze guys killen de hele kledingmarkt door out of blue op te komen en meteen met de grootste influencers ter wereld samen te werken. Denk aan Jay Alvarrez, Johnny Edlind, Wolfy Cindy, Sam Kolder, DoYouTravel en Romee Strijd om maar even een paar namen te noemen. Op dit moment maken ze alleen shirts en sweaters met hun logo erop, maar we verwachten ze dat snel uit gaan breiden. Hun kleding kopen is trouwens niet heel makkelijk aangezien ze alles altijd binnen no time uitverkopen. Hou daarom goed hun instagram in de gaten als ze iets van ze wilt aanschaffen.

Related Posts