Ook altijd zo slaperig na de lunch? Deze dutjes-bar biedt de ideale oplossing!

Je ket het wel. Je hebt je heerlijk volgegeten tijdens de lunch en nu zit moe en voldaan weg te knikkebollen achter je bureau. Het liefst zou je even een kleien powernap willen doen, maar dat staat de baas helaas niet toe. In Spanje doen ze daar ietsjes minder moeilijk over. Zij vinden een dutje doen na de lunch zelfs zo normaal dat ze een  dutjes bar hebben geopend met de naam Siësta & Go. Hier kun je na de lunch gewoon even lekker neerploffen om vervolgens weer fit en gefocust door te gaan. Ideaal toch?

Wat zijn de kosten hiervoor?
Dat ligt geheel aan hoeveel slaap je hebt gekregen van je lunch. Ga je voor de korte powernap? Wil je een eigen kamer? Of ga je voor een plekje in een stapelbed? Voor een dutje van 3 uur betaal je 30 euro, als je dat te lang vindt of je hebt simpelweg niet zoveel tijd, dan is er ook een optie om 13 cent per minuut te betalen. Wil je toch liever een eigen kamer inplaats van de bovenste plek in een stapelbed. De prijs daarvoor is iets hoger, namelijk 23 cent per minuut. En maak je geen zorgen, natuurlijk worden alle bedden na elk bezoek netjes verschoond.

Op de onderstaande foto’s zie je hoe de Siësta & Go bar gevestigd in Madrid eruit ziet.

Ga liever even een serie kijken in plaats van een slapen in de middag? Met deze Netflix films ga je even lekker back to the Nineties.

Related Posts