Draag je een bril? Om deze 4 redenen zou je moeten switchen naar lenzen

Wij vinden een bril absoluut een stijlvol accessoires dat een outfit net helemaal kan afmaken. Dus hoewel we best wel pro bril dragen zijn, willen we  even wat aandacht geven aan de voordelen van contaclenzen. Het één is niet perse beter dan het ander en beslis vooral voor jezelf wat je fijn vindt, maar deze voordelen van het dragen van lenzen willen we toch even met je delen.

1. Je ziet echt meer met lenzen

Omdat contactlenzen perfect over de kromming van je oog vallen, zorgt dit ervoor dat je een breder gezichtsveld hebt. Daarnaast heb je bij het dragen van lenzen minder last van vervormingen en obstakels waar je bij het dragen van een bril wel last van hebt.

2. Contactlenzen zitten niet in de weg bij het sporten

Als er iets vervelend is tijdens het sporten, is het wel een bril die continu van je bezwete neus afzwakt. En we weten natuurlijk niet hoe fanatiek jij in de sportschool bent, maar je wilt niet tijdens je kickboks les per ongeluk een tik op je bril krijgen.

3. Lenzen worden niet beïnvloed door het weer

Of het nou warm, koud ook regenachtig weer is, het maakt bij lenzen niks uit. In tegenstelling tot een bril die bij warm weer van je neus zakt, bij koud weer beslaat en bij regen ruitenwissers nodig heeft.

4. Lenzen 24 uur inhouden

Je moet even uitzoeken welke lenzen dit wel en niet kunnen, maar er zijn lenzen die je 24 uur per dag kan dragen. Oftewel je hebt helemaal niet meer door dat je bijziend bent, want je hebt standaard je lenzen in. Ook als je midden in de nacht uit je bed springt om naar de badkamer te gaan zie je alles scherp. Hoe lekker is dat? Nooit meer zoeken naar je bril.

Als je nog meer wilt weten over het dragen van lenzen, dan raden wij je aan even te kijken naar daglenzen bij eyelens.nl.

 

Related Posts