Stranger Things brengt retro videogame uit voor je smartphone

Het tweede seizoen van de serie komt binnen een paar weken uit. Om de fans koest te houden brengen de makers een nieuw spel op de markt. Stranger Things: The Game. Sinds vandaag is het spel te downloaden als app.

Wat is er te doen?
In het spel is het de bedoeling dat de gebruiker de stad van Hawkins gaat verkennen. Er zijn zes persona’s waar je uit kan kiezen, zes kerkers om te ontdekken en meer dan 30 speurtochten. De locaties in het spel zijn onder andere Mirkwood Forrest, Hawkins Lab en het huis van Jim Hopper’s. Daarnaast zijn er kleine verrassingen in het spel en een exclusieve trailer voor de serie die kan worden vrijgespeeld. Tegelijkertijd met de release van de serie op 27 oktober brengt het spel een nieuwe update uit.

De game heeft alles weg van de klassieke nintendo spelcomputer. Personages besturen kan door middel van tikken op het scherm, als je ergens heen wil lopen, tikken op de vijanden die je gaat bestrijden en objecten aantikken die je kan gebruiken.

Het is verrassend om te zien hoeveel moeite er in het spel is gestoken. De game -die ter promotie is uitgebracht- belooft veel goeds.

Het ziet er in ieder geval heerlijk retro uit. Het spel is te downloaden via de iOS App Store en Google Play.

In de mood voor nostalgie? Bekijk ook de beste films uit de nineties.

Related Posts