Droomstage | The State of Mind zoekt 4 stagiaires!

De wereld van online magazine’s groeit harder dan ooit te voren. Daarom zijn wij op zoek naar vier stagiaires, die geloven dat online de toekomst is en graag meer willen leren over deze wereld. Je komt te werken in een team van jonge ondernemers die allemaal dezelfde ambitie hebben: het grooste online magazine van Nederland worden. 

De stageperiode begint op 1 september 2017 en heeft een minimale lengte van vijf maanden. Het betreft full-time stageplekken, met bij voorkeur minimaal HBO denkniveau. Ons kantoor zit lekker in Amsterdam en de stagevergoeding is marktconform. En die jongens op de foto, daar mag je wekelijks mee hangen en een drankje mee drinken.

Over The State of Mind

Wat wij doen? The State of Mind schrijft voor alle millenials van Nederland lifestyle artikelen om de lezer te inspireren, motiveren en te amuseren. Dit kan zowel geschreven als video content zijn en daarom zoeken we mensen die van alle markten thuis zijn. Maar we kunnen je alles leren, promised.

Wij bieden 4 plekken voor

– 2 redactie stagiaires
– 2 (social) mediastagiaires

• Een stagevergoeding die marktconform is
• Bijzonder leuke, informele werkomgeving met jonge ondernemers
• Kantoor met dakterras
• Doorgroei mogelijkheden na de stage

Wij verwachten van jou dat je affiniteit hebt met digitale media, een studie volgt op journalistiek of media vlak en dat je op een zelfstandige, enthousiaste en efficiënte wijze kunt werken. Pré: kennis van WordPress en Adobe programma’s. Daarnaast  is enige kennis van social media zoals Youtube, Facebook en Instagram ook niet verkeerd.

Interesse? Mail dan zo snel als je vingers kunnen typen naar info@thestateofmind.nl. Maak het jezelf niet te moeilijk met cv’s enz, kleine intro wie je bent en wat je doet is voldoende.

Oh en geef even antwoord op deze vragen, dan hebben wij een klein beetje een beeld wat voor persoon je bent.

  1. Wat is het meest ambitieuze dat jij afgelopen jaar hebt gedaan?
  2. Waar haal jij je dagelijkse inspiratie vandaan?
  3. Wat is je droombaan na je studie (of deze stage)?
Related Posts