De 7 voordelen van het hebben van een iPad

De iPad gaat ondertussen al een poosje mee, maar toch is het niet een gadget die iedereen in zijn bezit heeft. Terwijl dat voor een iPhone of een Macbook wel anders geld. Die heeft bijna iedereen. Maar toch gaat de iPad elk jaar weer met grote getalen over de toonbank. Blijkbaar is er toch ontzettend veel interesse in deze uit de kluiten gewassen iPhone. Wij zochten eens uit waar de voordelen van het hebben van een iPad zijn. Eén ding weten we wel al zeker, het is een breekbaar ding, dus zodra je er één aanschaft, koop je ipad 2018 hoesje bij Iphone-cases.nl. Just to be sure, dat ie meteen veilig is als je hem meteen uit je handen laat vallen.

1. Draagbaarheid = gemak

Een kleine 500 gram (dat is was de iPad weegt) is toch lekkerder om met je mee te nemen dan één kilo (gewicht Macbook Air). Het scheelt niet veel, maar is toch de helft van het gewicht. De iPad is een lichtgewicht en neem je daardoor met gemak mee in je handtas, of aktetas.

2. Batterij

De batterij van de nieuwste iPad gaat maar liefst 10 uur mee. Ja, dat is inclusief films kijken, gamen, livestreamen, of wat je er ook mee wilt doen. Geen enkele laptop gaat hier aan tippen.

Voordelen iPad

3. Makkelijk in gebruik voor alle leeftijden

De iPad is met uitstek geschikt voor mensen die niet met een laptop om kunnen gaan. Daardoor is dit apparaat erg geliefd bij oudere mensen en kinderen. Apple staat bekend om om de gebruiksvriendelijke technologie en de iPad is daar koning in.

4. De interactie is beter

Door het grote scherm is de iPad bijzonder fijn om films op te kijken, te gamen of foto’s te bekijken.

5. Gebruik office programma’s

Op de iPad kun je in tegenstelling tot je telefoon gewoon lekker in Office programma’s zoals word en Excell werken.

6. Perfecte foto’s

De foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit. En door het grote scherm is het heerlijk om foto’s en video’s direct te bewerken in plaats van eerst naar je computer te sturen. Wel zo gemakkelijk.

7. Hou wat geld over

De iPad is niet goedkoop, maar voor de prijs van een bijvoorbeeld een macbook kun je wel 3 keer een iPad kopen.

 

 

Related Posts