Emerica Made B-Sides

De B-sides van Emerica, lekker rauwe footage waarin de ongebruikte clips, second angles en slams toch nog even hun moment of fame pakken. De sfeer die Emerica neerzet is voor veel skaters heel herkenbaar. Iedereen herkent wel een situatie in de B-Sides, wanneer het landen van een trick niet lukt. Of die beveiliger die niet begrijpt dat het landen van deze trick een zaak van leven of dood is. Maar ook de ontlading als het uiteindelijk allemaal een geheel wordt, je matties die misschien nog wel meer hyped zijn dan dat je zelf bent.

Wat Emerica ook met deze video’s goed laat zien, is hoe hard de rijders moeten werken voor de video. Het wordt vaak vergeten dat het ook voor een professioneel skateboarder niet allemaal vanzelf gaat… De B-Sides geven weer hoe toegewijd, vastberaden en perfectionistisch skaters zijn. Als zij filmen voor een part, is alleen het allerbeste goed genoeg. Het is een van de manieren om te laten zien wat ze kunnen, iets terug te doen voor hun sponsor en historie te schrijven.

Mocht je nou na deze tien minuten aan Leo footy nog meer willen zien, de rest van de rijders in Made hebben ook B-sides! De footy van Jeremy Leabres, Brandon Westgate en Collin Provost is allemaal op onder andere Vimeo terug te vinden. Ook de B-Sides van Emerica’s vorige video, Stay Gold, staat online. Sowieso genoeg om lekker achter je computer te kunnen blijven hangen totdat de lente aanbreekt, en de temperatuur weer wat aangenamer wordt zodat we weer naar buiten kunnen..

Related Posts