Het 5 sterren ‘Floating Venice’ resort wordt in 2020 een feit

Waar in de wereld kan je Venetië nabouwen? Alleen in Dubai natuurlijk. Onder de naam ‘Floating Venice’ komt er in 2020 een resort waar je niet alleen boven water, maar ook onder water kan overnachten. 

Geïnspireerd op de stijl van Venetië en gecombineerd met de Arabische luxe wordt dit vijf sterren resort een unieke ervaring. Het ligt op 4 kilometer van de kust van Dubai en is daarom alleen bereikbaar met helikopter, boot of watervliegtuig. Rondom het resort komen diverse zwembaden, stranden en ligplaatsen voor boten. Van nachtclubs en een onderwater spa tot 12 verschillende restaurants, ‘Floating Venice’ zorgt ervoor dat je het eiland nergens voor hoeft te verlaten.

More is More
‘Floating Venice’ wordt uitgerust met 24 zwembaden. Ja, je leest het goed. 24 zwembaden (!), waarvan er een aantal een glazen bodem hebben zodat je naar aangemaakt koraalrif kan kijken tijdens het zwemmen. De bouw van dit resort zal in 2018 beginnen en rond €680 miljoen gaan kosten. Het resort gaat bestaan uit 4 verdiepingen waarvan 1 geheel onderwater. Er kunnen zo’n 3000 gasten verblijven op het 37.000 vierkante meter grote eiland. De oplevering staat gepland voor 2020.

www.youtube.com/watch?v=c4jeiWop9vI

Wij zetten hem alvast op de Bucketlist.

Related Posts

HUF Summer 2015 Lookbook

Bekijk hier het zomer 2015 Lookbook van het skateboardmerk HUF. Opgericht door pro skater Keith Hufnagel in 2002,…