Deze 5 landen moeten absoluut op jouw bucket list ?

Als je ooit van plan bent een wereldreis te maken, dan mogen deze vijf landen zeker niet op je bucket list ontbreken. De landen waar we het over hebben zijn; Colombia, Madagaskar, Zuid-Afrika, Nepal en Australi√ę. Landen die gekenmerkt worden door prachtige natuur, bruisend stadsleven of juist opmerkelijke culturen. Ga je hier heen, dan weet je zeker dat je een unieke ervaring tegemoet gaat! Crush die bucket list!

1. Colombia

Dat Colombia steeds populairder wordt is zeker, daarom is het juist nu het perfecte moment om die kant op te gaan. Prachtige stranden en natuur, maar ook bruisende steden vol bezienswaardigheden en heerlijke sfeer. Neem als voorbeeld Medellin, iedereen kent de stad van zijn drugsgeschiedenis, maar is recent van gevaarlijkste stad getransformeerd naar meest innovatieve stad van het land. Met bloeiende kunst & cultuur, maar ook genoeg Colombiaanse vrouwen om te versieren in het fantastische nachtleven dat Medellin te bieden heeft.

2. Madagaskar

Het land staat op nummer 1 bekend om de prachtige flora en fauna. Je komt hier dieren tegen die je elders nooit zou vinden. Voor sommige mensen is dat juist niet aantrekkelijk, maar tegen dee mooie witte stranden die Madagaskar te bieden hebben heeft, kan niemand wat hebben. Het land zelf is erg goedkoop, de vliegtickets daarentegen wat minder.

3. Zuid-Afrika 

Zuid-Afrika heeft het allemaal. Van het spotten van de Big five op safari avondjes stappen in Kaapstad. Het is een prachtig land waar elke reiziger gelukkig van wordt. Wacht alleen niet te lang met dit land ontdekken, het wordt namelijk met de dag toeristischer.

https://www.instagram.com/p/BMi7L-Wjydv/?taken-by=nigelvdhorst

https://www.instagram.com/p/BMJFGUxDTdV/?taken-by=nigelvdhorst

4. Nepal

De hoogste bergen ter wereld, tropische laagvlaktes en duizenden tempels. Trek door het Himalaya gebergte, of ga neushoorns spotten in het Chitwan National Park. De mooiste tempels in vind je in Kathmandu sla deze stad dus zeker niet over tijdens je bezoek.

https://www.instagram.com/p/BURjJVbBdS3/?taken-by=princeofjetset

https://www.instagram.com/p/BTqTszzhPue/?taken-by=princeofjetset

5. Australi√ę

Van moderne steden zoals Sydney tot prachtige kustlijnen en eilanden. Maak een roadtrip en ondervind zelf de schoonheid van dit prachtige land. Het enige nadeel van Australi√ę is dat aardig prijzig is, ga dus verstandig met je geld om.

Ga je toch liever naar een wat koudere locatie zoals IJsland? Romantisch wegdromen onder het Noorderlicht doe je in deze Buuble.

 

Related Posts