Zo. Kan je eindelijk meedoen aan de gele regenjassen trend

Afgelopen weken schijnt het haast niet meer droog te worden in Nederland. Omdat het nog te warm is voor je winterjas en toch echt te nat voor je spijkerjas, is het tijd voor een goede waterdichte herfstjas. Een gele.

Je hebt ze vast al gezien, de lange gladde gele regenjassen. Vroeger vooral voor Jip en Janneke, maar afgelopen tijd is de jas steeds vaker in Amsterdam te zien. Weer eens wat anders zegmaar.

Wil je de echte echte
De originele trendsetter kwam van Rains, het Deense merk dat in 2012 een compleet hippe regenlijn uitbracht. Als je dus voor de original wilt gaan moet je deze hebben.

Merk: Rains
Prijs: €80

De net iets minder echte maar wel ook Scandinavische
Ook van een Scandinavische maker komt de gele regenjas van het Zweedse merk Tretorn. Iets goedkoper en niet het origineel, verder zien wij het verschil niet echt.

Merk: Tretorn
Prijs: €67,95

De jas die je overal in de etalage ziet
Op de website staat de jas onder vrouwen, maar hij is zo vormloos als een regenjas betaamt. Het voordeel van deze is dat de America Today zowat op elke straathoek zit en je ze overal in de etalage ziet hangen. Perfect voor als je er nú een nodig hebt dus.

Merk: America Today
Prijs: €59,95

De jas die ook in de winter nog kan
Als je de stijl van de jas zó leuk vindt dat je hem ook in de winter wilt blijven dragen hebben we ook nog een dikkere versie gevonden. Hij is van Tom Tailor Denim.

Merk: Tom Tailor Denim
Prijs: €99,95

Vind je zo’n regenjas stiekem een beetje lelijk en old-school? Perfect, we hebben namelijk een heuse handleiding naar modieus old-school lelijk dragen.

Related Posts