What To Wear | Herfst Essentials 2015

Herfst in de stad. Wat aan de ene kant jammer is, maar aan de andere kant op fashion gebied juist weer veel mogelijk maakt. Lang genoeg in je shorts en slippers rondgelopen. Tijd om weer stijlvol voor de dag te komen. Wij zetten hier een aantal basics neer die je sowieso deze herfst in de kast moet hebben. Een goed jack, een lekkere crewneck en zwarte sneakers die ook in het wit mogen. Je hoeft niet te kiezen.

Voor diegene die goed op de hoogte zijn van de laatste trends weten dat Calvin Klein season al een poosje bezig is. En dan vooral de grote logo t’s en sweaters zijn de items die niet mogen ontbreken. Lekker die jaren ’90 vibe herintroduceren in 2015. En ze staan ook nog cute op je vriendin of date als jullie ‘s ochtends wakker worden met een cappuccino op je balkon. De Calvin Klein Jeans Sweater is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maar het liefst draag je ‘m in zwart, wit of in het grijs zoals op de foto.

Een goed spijkerjack is een essential voor elke man. En de herfst is dan het perfecte seizoen om dit jack te dragen, een sweater er onder en je bent good to go voor elke gelegenheid. En als je er dan toch één gaat aanschaffen, dan het liefst één van het Amerikaanse merk Levi Strauss & Co. Zij maken al een goede 162 jaar jeans dus die weten wel hoe ze met spijkerstof om moeten gaan.

Oh, ik heb me Nikies. Black maar ook whities. En me stijl is aan, want ik draag het bij m’n white tee.

Aldus LSD in 2006, maar ook in 2015 is het nog aan, boy. 

Als het je deze zomer nog niet was opgevallen dan drukken we nu even met je neus op de feiten. All White was de kleur die aan je voeten moest. En deze herfst zetten we die trend lekker voort. Nike Air Max 1 Essential is terug van nooit weggeweest en is de perfecte sneaker om deze herfst door te komen. Denk jij bij deze schoen aan skinheads en tokkies uit je jaren 90? Klopt, die droegen dat. Maar tijden veranderen en nu ben je niet fashion zonder deze patta. Heb je deze zomer (heel terecht) je kast al helemaal volgezet met witte sneakers? Upgrade dan nu naar Triple Black.

We said it before, and we will say it again. Daniel Wellington is het horloge dat je om je pols wilt hebben. Tenzij je een bak geld over hebt waar je niks mee doet, want dan ga je uiteraard voor een Rolex om je pols. Stijlvol, klassiek en minimalistisch zijn de woorden die dit merk eer aan doen. Hierboven zie je de Classic St. Andrews maar blader gerust door hun verdere assortiment want ze hebben voor ieder wat wils.

Over die bak met geld, of je die nou wel of niet hebt, korting is altijd fijn. Bestel met deze kortingscode al het bovenstaande met 12% korting. Makkelijk, toch?

Related Posts