Support je locals; Het Gouden Trio takes over Struik!

Normaal kookt Het Gouden Trio elke maand op een andere locatie klassieke drie-gangenmenu’s, maar voor deze gelegenheid trokken ze meer richting een andere classic; barfood! Tony en Benjamin, twee van Het Gouden trio, maken het trio compleet met Struik: een classic bar op de Rozengracht waar barfood prima op zijn plek is. Niks zegt sterrenniveau, behalve het eindresultaat (zie foto’s). 

Tikki Masala Het Gouden Trio The State Of Mind

Om te beginnen de tikka massala – een recept dat zo lekker is dat de jongens gestalkt worden door mensen die het gegeten hebben. Kip goed aanzetten, Surinaams Hindoestaanse invloeden, de juiste specerijen en je hebt het. Eenvoudig toch? Voor de rest op de kaart: The state of mind het gouden trio menukaart struik

Op de kaart stonden alle klassieke bargerechten, maar dan in een iets strakker jasje. Benjamin en Tony hebben een stapel kookboeken naast elkaar gelegd en uit elk recept de hoogtepunten gepakt. Stop daar een hoop creatieve ideeën bij en je hebt Het Gouden Trio. Naast creativiteit zit er ook veel vakkennis én vakwerk in; zuur stond al een week te trekken, buikspek is langzaam gegaard, de kippenleverpaté zat al netjes in de spuitzakken. De mise en place is voornamelijk bij Tony thuis gedaan, wat zo zijn charmes heeft.  Noem ze koks op een missie of kokende troubadours. Next? Waarschijnlijk De Walvis. Maar het liefst zouden ze een foodfestival beginnen. Maar dan een foodfestival met dé juiste mix tussen muziek en eten. Op zoek naar het perfecte recept voor een festival dus!

IMG_7237 IMG_7252 IMG_7173 IMG_7136 IMG_7157 IMG_7287 IMG_7272 IMG_7340

Afsluitend; eton mass. Een rommelig zooitje van brownie, rood fruit, merengues en chocoladeglace. Het liefst niet te netjes op het bord maar lekker nonchalant.

IMG_7308

[button color=”black” size=”normal” alignment=”none” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.facebook.com/goudentrio/?fref=ts”]Zeker weten waar de volgende is? [/button]
Related Posts