House of cats – Veronica Franco

Een normale dag vastleggen, normaal gedrag laten zien dat je vertoond wanneer niemand kijkt. De sierlijkheid van een kat die licht op zijn pootjes door de kamer sluipt. Dat is ongeveer wat Felipe Hoyos wilde laten zien met deze fotoshoot. De shoot wordt compleet met het immer aantrekkelijke model Veronica Franco, die het goed doet in het opkomende zomerse zonnetje. Geen hoofdrol, maar een goede bijrol van de Puch – wat een geweldige machine blijft dat toch. C-Heads magazine blijft ons belonen voor ons geduld.

copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-1 copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-3 copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-7 copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-8 copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-10 copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-12 copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-16 copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-17 copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-19 copyright-2014-Veronica-by-Felipe-Hoyos-for-C-Heads-House-Of-Cats-24

 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie