Een kijkje in het pand aan de Keizersgracht dat voor 9,5 miljoen van de markt gepikt is

Wie toevallig 9,5 miljoen rond heeft slingeren had hem vast al gespot. Dit 18e eeuwse grachtenpand aan de keizersgracht in Amsterdam kwam eind 2016 op de markt en raakte maar niet verkocht. Inmiddels schijnt er een nieuwe Mister Gatsby in town te zijn want het huis is verwijderd van de makelaarssite zonder enig nieuws over de mysterieuze koper.

Aardig bedragje 9,5 miljoen, maar wat krijg je dan voor zo’n som?

In dit pareltje aan de Keizersgracht krijg je maar liefst  827 m2. Dit is opgedeeld in 18 kamers waarvan 6 slaapkamers en 6 badkamers, 8 open haarden en een lift. Niet verkeerd dus. Daarbij woon je hartje centrum in onze hoofdstad en krijg je er gratis een chinees bloementjes behang bij. Kan je je nog steeds niet zo goed voorstellen hoe een huis van 9,5 miljoen er uit ziet? Nou zo dus.

Hoewel we natuurlijk hopen binnenkort op een legendarisch feest uitgenodigd te worden door Mr. Gatsby himself scheppen deze plaatjes ook wel een aardig beeld.

Het is niet helemaal duidelijk of dit nou een badkamer of een woonkamer met een bad is, maar met 6 badkamers en 18 kamers maakt dat ook niet zoveel meer uit.

Niet het meest moderne huis maar het is wel classy. Mag ook wel voor 9,5 miljoen.

Bron: Parool

Related Posts