Bierliefhebbers opgelet, baden in bier schijnt goed voor je huid te zijn

Baden in bier? Ja het is mogelijk in de Bjorbodin spa in IJsland. Nog een reden om IJsland is een bezoekje te gaan geven. Dit is natuurlijk een paradijs voor de bierliefhebber. De Bjorbodin Spa ligt op een paar uur rijden van de hoofdstad Reykjavik.

Hoe werkt het?
Tijdens het badderen in bier geniet je van het prachtige uitzicht over de bergen. De jacuzzi’s zijn gevuld met bier, gist, hop en water en worden verwarmd tot een temperatuur van 38 graden celsius. Het is de bedoeling dat je in het bad blijft voor 25 minuten, vervolgens wordt je begeleid naar de relax ruimte waar je het bier eigenlijk nog een paar uur op je huid laat zitten voor het beste resultaat.

“It has an extremely powerful effect on the body and skin. This treatment is both cleansing for the skin and has a very positive effect on health.”

Het is niet de bedoeling dat het bier in de hottubs gedronken wordt. Een biertje op 38 graden lijkt ons ook niet erg smakelijk. Gelukkig heeft bijna elke jacuzzi een prive tap, waardoor je nooit te kort zal komen. Het bier van de tap wordt gebrouwen in de streek waar de Spa is gelegen.

De Bjorbodin Spa heeft ruimte voor 75 gasten en verzorgd bier gerelateerde maaltijden tijdens je verblijf. Wat gaat het je kosten om even lekker kopje onder te gaan in bier? $20 voor een duik in een van de buiten jacuzzi’s en $65 voor één van de privé binnen baden met natuurlijk een eigen tap.

Is bier je grote passie? Wij hebben je droombaan gevonden: betaald bierproeven!

Related Posts