Interview | Lady Bee in Paradiso tijdens Mayhem

Aanstaande vrijdag knalt Bianca Latupapua AKA Lady Bee het dak eraf in Paradiso. Dit is op zichzelf niets nieuws, maar deze keer gaat zij er voor zorgen dat jij nog net even dat laatste stukje HE-LE-MAAL uit je panty scheurt, want zij gaat de nacht waarin we allemaal helemaal naar de getver gaan lekker afsluiten. Na o.a. Yellow Claw en LNY TNZ is het aan Lady Bee om jou je laatste stukje degelijkheid op de dansvloer te laten smijten, en sneller te gaan dan het licht.
Wij belden haar even op.

Hoe is het voor jou om te mogen afsluiten in Paradiso?
Heel anders dan openen. Als je opent kun je het publiek lekker warm maken, maar met afsluiten moet je ervoor zorgen dat iedereen binnen blijft én je moet de energie hoog zien te houden. Dus ik vind het ook wel een beetje spannend, na Yellow Claw en LNY TNZ moet ik echt gaan knallen.

Hoe ben jij eigenlijk in de wereld van plaatjes draaien terecht gekomen?
Ik was tien jaar lang MC. Maar dat vond ik steeds minder leuk worden. Je stem is elke keer zo schor en na tien jaar ben je dat echt wel zat. Toen besloot ik om zelf te gaan draaien. Zo kan ik mijn eigen muzieksmaak erin gooien in plaats van te volgen wat de DJ doet. En de boekingen volgden eigenlijk best snel!

DJ Lady Bee

Had je die overstap dan niet eerder willen maken?
Ja, eigenlijk wel. Het kwam gewoon nooit in me op om die keuze te maken. De boekingen voor MC gingen ook gewoon lekker dus ik stond er niet echt bij stil.

Als we naar je kijken dan springt er natuurlijk één ding uit het oog en dat is al het inkt op je lichaam. Hoe is dit begonnen?
Het begon met een muzieknootje in m’n lies. Daarna was ik met Quintino in Kreta, we waren allebei dronken, en we gingen beide een tatoeage laten zetten. Ik een B van Bianca en hij een Q van Quinten. Ik ging eerst en hij zou na mij gaan maar toen wilde hij niet meer. Dat was dus mijn tweede tatoeage en daarna is het langzaam een verslaving geworden.

Nog toffe plannen voor de toekomst?
Ja! Ik kijk heel erg uit naar ADE, met mijn eigen avond. Dus dat gaat heel vet worden!

DJ Lady Bee

Related Posts