Sonny Forelli zijn eerste mixtape is een feit: In The Beginning | Vol. 1

Sonny Forelli. Bij de echte GTA fans gaat er waarschijnlijk meteen een lampje branden bij het horen van deze naam. Sonny Forelli is namelijk een karakter uit de welbekende game GTA. De iets minder doorgewinterde fans zullen na de intro van de mixtape In The Beginning | Vol. 1 ook meteen doorhebben dat het thema Grand Theft Auto volop vertegenwoordigt is door de gehele mixtape.

De eerste release van de Rotterdamse Sonny Forelli is een feit, en heerlijk om naar te luisteren. Een dolle rit in een rollercoaster van chansons. Een eclectische mix van onder meer Disco, Hip Hop en House. De muzieksmaak van Sonny Forelli kent geen barrières, en dat laat hij duidelijk horen in zijn mix. Het eerste nummer pakt je, neemt  je mee, en op de laatste tune word je weer netjes thuis gebracht. Zoals het hoort. Het is een nette jongen.

Wat kan je verwachten van de plaat? Sonny wilt via deze mix zijn originele sound laten horen met zowel nieuwe als de wat oudere vertrouwdere nummertjes. Oftewel voor ieder wat wils, maar dan in een soepele blend. Wees gewaarschuwd: waanzinnige emoties zouden vrij kunnen komen door deze nieuwe freshe geluiden, flinke bangers, hidden gems en uiteraard de classics. Luister hem vooral overal, want hij is geschikt voor bijna elke situatie. Sit back, relax and turn up the volume!

Related Posts