Jägermeister komt met een wel heel coole zomergadget

De zomer staat alweer voor de deur en dat betekent lange zomeravonden met openluchtfeestjes, festivals, barbecues in het park én natuurlijk ijskoude drankjes. Speciaal voor de zomer is Jägermeister vanaf vandaag in een COOLPACK verkrijgbaar; een nieuwe on-the-go fles die je deze zomer heel makkelijk overal mee naartoe kan nemen. 

De nieuwe kunststof verpakking is geïnspireerd op een koelelement, weegt bijna niets en past in ieder vriesvak. Ideaal om hem tussen je andere drankjes in je koelbox of gewoon in je broekzak mee te nemen. IJskoude Jägermeister is zo altijd binnen handbereik!  

Travel light, party hard
Niet alleen biedt de nieuwe COOLPACK uitkomst bij een feestje in het park of in de tuin, als je deze zomer met een loeizware tas richting de festivalcamping wil vertrekken mag hij ook niet ontbreken. De COOLPACK is een stuk lichter dan de gemiddelde glazen fles, is hufterproof en heeft een bijzonder handzaam formaat waardoor hij makkelijk tussen de andere items in je koelbox past. Leuke bijkomstigheid is dat de COOLPACK een stuk sneller koud wordt dan een glazen fles. Fijn detail: de meeste vriezers staan op -18 °C ingesteld, meteen de perfecte temperatuur voor ijskoude Jägermeister. Een goede afkoeler voor tropische temperaturen dus. En een drankfles vermomd als koelelement is altijd handig om bij je te hebben toch?

De COOLPACK is verkrijgbaar bij vrijwel iedere slijterij.

Related Posts