Bestseller ‘Judas’ over Willem Holleeder onderweg naar een verfilming in Amerika

Het boek ‘Judas’ was het best verkochte boek uit 2016. In dit boek wordt het leven van Willem Holleeder blootgelegd door zijn zus Astrid Holleeder. Die beschrijft wat voor impact deze gebeurtenissen op de familie hebben gehad. Nu wordt het boek vertaald naar het Engels en ligt het bij een Amerikaanse filmproducent die ‘Judas’ wil gebruiken ter inspiratie van een serie. 

Na deals met Duitsland, Zweden en Denemarken is nu ook Amerika geïnteresseerd
Afgelopen week was Astrid Holleeder onderweg naar Amerika om te onderhandelen over de rechten van het boek ‘Judas’. “Het is moeilijk te bevatten dat Judas wereldwijd zo goed is ontvangen. In Amerika kennen ze mijn broer niet eens, maar toch waren alle topproducenten razend enthousiast en wilden ze allemaal de rechten kopen”.

‘Je probeert je te ontworstelen aan je verleden, maar datzelfde verleden haalt me steeds in. Gelukkig brengt het me dankzij mijn boek nu ook een aantal positieve dingen.’

Het schijnt dat Atlas Entertainment en Amber Television de rechten van het boek uiteindelijk hebben gekocht. Deze productenmaatschappijen zijn bekend van films zoals; Men In Black, Jurrasic World en Wonder Woman. De weg voor een verfilming van ‘Judas’ werdt geopend door een stuk in de New York Times.

Wanneer de verfilming van het boek wordt uitgegeven is niet duidelijk. Het enige wat we weten is dat Astrid Holleeder in Amerika is om de eerste opnames van de serie bij te wonen.

Bron: AT5

Related Posts

Daily Arousal 02

“Try not to become a person of success, but rather try to become a person of value.”