Koffietafelboeken voor in je eigen mancave

Deze boeken horen eigenlijk in iedere woonkamer thuis. Het fotoboek zegt namelijk ontzettend veel over wat jij gaaf vindt. Afgezien van dat is het ook een klein stukje entertainment voor de mensen die bij jou over de vloer komen voor een bakje koffie of thee. In dit artikel daarom meer over welke fotoboeken jij in jouw mancave zou moeten hebben.

Jouw eigen fotoboek vol met foto’s

Je kunt uiteraard een eigen fotoboek ontwerpen en maken, verzamel dan je meest vette foto’s en druk deze af in een persoonlijk en uniek boek. Iets waar je altijd naar kunt kijken en naar terug kunt denken. Maar ook om familie en vrienden mee terug te nemen naar dat ene speciale moment.

Dit is dan weer een mooie aanvulling op je verzameling koffietafelboeken. Dat zijn dan ook de boeken waar we trots op zijn, toch? Ideaal om even je gedachte leeg mee te maken of inspiratie uit op te doen.

De Redbull Illume

De ondertitel luid als volgt: ‘s Werelds grootste avonturen- en actiesportbeelden’. Je zult te weten komen dat ze dit meer dan waar maken, want Red Bull is vooral bekend om de extreme sporten en hun weten die momenten dan ook perfect vast te leggen in plaatjes. Wanneer dit gebeurt krijg je zo’n meesterwerk als dit. De plek, het persoon en de datum wordt altijd genoemd waarop de atleet aan het werk was. Dit boek is het zeker waard om aan te schaffen voor in jouw man cave.

DJ Faces

Dit boek bevat allerlei portretten van DJ’s van over alle werelddelen. Niet alleen de gezichten worden weergegeven maar ook het ontwikkelen van de House Music door de jaren heen. Dit is vooral top voor alle muziekliefhebbers.

Sim Aarons – Poolside

Een van de allerbekendste fotografen is Aarons, Sim fotografeerde voornamelijk in de jaren 70, 80 en 90 met liefde de rijke en bekenden van onze wereld. Als het mogelijk was in de buurt van een mooi zwembad. Echte retro vibes waardoor je te weten kwam hoe het er vroeger uit zag.

The art of Banksy
Alle kunst van de aller grootste straatkunstenaar in de wereld is samengevat in dit geweldige fotoboek. De anonieme kunstenaar is bekend van heel veel werken maar heeft ook minder bekende hoogstandjes, in dit boek staat alles waardoor je jouw favoriet kunt vinden en uitzoeken.

Sportret – Klaas Jan van der Weij
Wanneer je wonderbaarlijke en spectaculaire foto’s kan en wil maken dan moet je dat doen in de sport. Afgezien van heerlijke spektakels kun je ook soms historie vast leggen. En daar is Klaas Jan van der Weij bijzonder goed in, hij was fotojournalist en wijde zich helemaal toe aan de sportfotografie en dat valt te zien. In dit boek zie je zijn beste werken van de afgelopen 30 jaar. Een echt formidabele verzameling!

Related Posts