Binnenkort goedkoper reizen met de strippenkaart van KLM

Alhoewel de oldskool strippenkaart voor de bus al een tijdje uit het straatbeeld verdwenen is, komt KLM met de comeback. Helaas moeten we je nu wel teleurstellen als jij jezelf meermaals al onder de zon ziet liggen. Maar om je nu niet helemaal teleur te stellen, leggen wij even uit hoe het zit.

Vanaf oktober kan je bij KLM een strippenkaart aanschaffen waarbij je maximaal 30 vluchten per jaar  kan boeken en dat allemaal voor dezelfde prijs. Directeur Harm Kreulen vertelt aan de Telegraaf dat hij deze kaart heeft ontwikkeld met de gedachte dat het handig is voor mensen die bijvoorbeeld een tweede huis in Europa hebben of voor als je vaak naar het buitenland moet voor je werk . Je kan hiernaast natuurlijk ook hier en daar een extra stedentripje erbij boeken. Maar het is dus niet perse bedoelt om er een goedkope wereldreis mee te kunnen maken.

Wat is er dan zo handig aan?

Het is dus een strippenkaart waarmee je maximaal dertig vluchten kan boeken en dit hoeft niet perse naar één bestemming te zijn. De klant kan namelijk kiezen uit verschillende ‘bundels’ en hoe simpeler deze zijn hoe goedkoper de uiteindelijke prijs. Het grootste pluspunt? In plaats van elke keer boekingskosten te betalen, hoeft dit met de strippenkaart maar één keer als er vooruit wordt betaald.

Kostenplaatje?

De uiteindelijke prijs van de strippenkaart wordt bepaald door waar je naartoe gaat, de klasse waarvoor je kiest en je flexibiliteit waarbij je moet denken aan vluchttijden.

https://www.instagram.com/p/BY_ittrAtcn/?taken-by=klm

Geïnspireerd om meer te gaan reizen? Vergeet dan niet om lijst met beste souvenirs tips per Europees land te bekijken!

Related Posts