Leonardo DiCaprio is het zeker nog niet verleerd. Dit is zijn nieuwe vriendin ?

We weten allemaal dat Leonardo DiCaprio koning is in het versieren van vrouwen. Er zijn weinig tot geen mannen die op zijn niveau kunnen meedraaien. Zo staan we ook dit keer weer te watertanden als we zijn nieuwe vriendin zien. Haar naam is Lorena Rae en we zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

https://www.instagram.com/p/BV40ijShvwl/?taken-by=lorenara__

https://www.instagram.com/p/BYW023ehOwe/?taken-by=lorenara__

Leonardo in overspel?
Onze oude charmeur werd gespot met zijn nieuwe vriendin tijdens een avondje stappen in de 10AK nightclub. Ze kwamen samen, maar Lorena Rae ging eerder weg. Wat er binnen is gebeurd laten we in het midden, maar Leonardo DiCaprio kwam de club uiteindelijk uitgerold om 5 uur met een oude bekende ‘Toni Garrn‘. Dit is zijn ex en blijkbaar is hun romance nog niet over, want ze schijnen samen naar huis te zijn gegaan.

https://www.instagram.com/p/BSMGGErht9_/?taken-by=lorenara__

https://www.instagram.com/p/BP4Pa3cjjG2/?taken-by=lorenara__

https://www.instagram.com/p/BSvAw6XhIsF/?taken-by=lorenara__

Leo is momenteel ‘in between films’
De 42 jarige superster geniet momenteel in volle teugen van het leven. Waar andere een stapje terug doen op deze leeftijd, trapt Leo het gaspedaal juist nog even extra hard in. Zo is hij winnaar van drie Golden Globes en sleepte hij ook eindelijk een Oscar binnen voor zijn hoofdrol in  ‘The Revenant’. De Oscar die hij trouwens dronken vergat mee te nemen uit de kroeg, vlak na de uitreiking. Voor als je het gemist had, hieronder zie het bewuste filmpje waarin hij de prijs bijna vergeet.

www.youtube.com/watch?v=e_YosIP8ndM

Bron: Manners

 

Related Posts