In deze 5 majestueuze klasbakken wil jij je laten rondrijden

Het is natuurlijk een beetje voor de hand liggend om een super verse bolide voor de deur te zetten wanneer je eenmaal succes hebt met de cryptocurrency, verkoop van snoep of andere glansrijke investeringen. Maar als jij nou echt lekker wil rondpresidenten, dan moet je gewoon comfortabel plaatsnemen op de achterbank en een privechauffeur zijn brood laten verdienen, terwijl jij de omgeving of nieuwe business-oppurtunities waarneemt!

Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben we een overzichtje gemaakt van een paar dikke bakken waar jij wel in- en uit kunt stappen:

Rolls Royce Phantom

Deze Rolls Royce vormt the endgame der auto’s, en kent eigenlijk geen concurrentie! Het is de icoon der iconen, voor iconen:

https://www.instagram.com/p/Be-jehVhDSm/?taken-by=princeofjetset

Bentley Mulsanne Extended Wheelbase

Deze Bentley wordt ook wel bestempeld als de meest comfortabele en luxueuze auto in het Mulsanne-klasse, doordat ‘ie een eersteklas vliegervaring op de weg garandeert:

Bentley mulsanne extended wheelbase - privechauffeur

Range Rover SVAutobiography DYNAMIC

Deze Range Rover is, zoals het merk zelf al aangeeft, de enige auto die je nodig hebt! Misschien niet zo patserig als de Rolls of Bentley, maar van eenzelfde ongekende klasse. Bovendien zit je in deze SUV het hoogst, zoals een echte baas betaamd:

Maybach S 560

Deze Mercedes is het type auto waar iemand als Rick Ross z’n liedjes over schrijft.

www.youtube.com/watch?v=PR3U4QvW92U

Een echte bazenbak die de inzittende van alle gemakken voorziet:

Cadillac Ciel Concept

Deze Cadillac is het paradepaardje van het oudste bedrijf dat de wereld bedient met zijn luxueuze en innovatieve sedans! Ciel staat voor Hemel in het Frans en vormt de ultieme openluchtervaring van Amerikaanse luxe:

Heb je nou het idee dat je op de korte termijn geen benzine-slurper voor de deur hebt staan, en wil je toch die luxe en pk’s ervaren, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf achter het stuur plaats te nemen (zoals wij deden met de Rolls Royce Phantom), tot jij ook de nodige centjes hebt!

Related Posts