OMEGA introduceert nieuwe wijzerplaten voor De Ville Prestige

De OMEGA De Ville Prestige-collectie is sinds het model voor het eerst werd uitgebracht in 1994 uitgegroeid tot een symbool van tijdloze elegantie. Dankzij de sobere lijnen is het model een populaire keuze geworden voor kieskeurige klanten. Met de introductie van een nieuwe wijzerplaat zijn er nu nog meer mogelijkheden.

De unieke korrelstructuur is verkrijgbaar in zilver of zwart en is voorzien van urenmarkeringen in een aantal goed afleesbare kleuren, waaronder verguld of vergrijsd op de zilverkleurige wijzerplaat of voorzien van een rodiumlaag op de zwarte wijzerplaat. De Prestige is een nog opvallendere verschijning dankzij de nieuwe wijzerplaten. De nauwkeurigheid van het delicate dessin en de buitenste ‘rails’ van de minutenmarkering zijn echter pas van dichtbij echt goed te zien.

Daarnaast is elke wijzerplaat voorzien van een nieuw bladvormig uren- en minutenwijzer en een datumvenster ter hoogte van de 6. De kast van 39,50 mm is verkrijgbaar in edelstaal, edelstaal met 18K geel goud of edelstaal met 18K rood goud. Op de achterkant van elk model staat in reliëfdruk het emblematische medaillon van OMEGA voor de De Ville Prestige-collectie: Chronos, de god van de tijd.

En het zou de Prestige niet zijn zonder de opvallende polsband waarin gepolijste schakels worden afgewisseld voor een comfortabele en stijlvolle pasvorm. De modellen worden aangedreven door het OMEGA Co-Axial Calibre 2500 en worden geleverd met de volledige garantie van vijf jaar van het merk.

Related Posts