Leestip: manage jezelf, dag tot dag

In deze moderne wereld met smartphones, laptops, notebooks, 823 kanalen op je televisie en al het andere dat je afleidt, heb je soms een beetje hulp nodig met het behouden van je focus en concentratie. Ikzelf, ben iemand met duizend ideeën, waar ik uiteindelijk niks mee doe. Wij hier, zijn eigenlijk allemaal mensen met grote ideeën en wensen, zo is The State of Mind ontstaan. Stilstaan bij je ideeën en hoe je deze tot uitvoer kan brengen, doe je eigenlijk nooit. Je verzint ze, schrijft ze op, vertelt ze in het beste geval aan anderen – daar houdt het mee op. Laatst kregen we op een expositie een boek in ons handen gedrukt, Making Ideas Happen; een boek dat je helpt van idee tot uitvoer. De lat lag hoog na het lezen van dit boek om ons nog meer te moveren, maar toch is het iemand gelukt.

manage-your-day-to-day-book
Manage your day-to-day

Aan het einde van de dag heb je misschien niet alles af wat je vooraf gepland had. Als je weggaat van je werkt, of dit nou op kantoor is of in een schoenenwinkel en je hebt niet alles af, betekent dat niet per se dat je niet hard genoeg werkt. Het laat wellicht alleen zien dat je werkt volgens niet productieve wijze. Deze nieuwe tijden en voor onze leeftijdsgenoten steeds serieuzer wordende tijden, vragen om aanpassingen. Waardoor jij straks je meest creatieve ideeën ook tot uitvoer kunt brengen. Gun jezelf deze vrijheid.

[button link=”https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=33906&f=TXL&url=http%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fmanage-your-day-to-day%2F9200000011039909%2F&name=TSOM_2″ size=”large” text_size=”beta” newtab=”on”]Koop deze parel![/button]
Related Posts