Waan je even 4 minuten op ontdekkingsreis door Mexico

We moeten weer volop aan de bak of het nou werken of studeren is. Het echte leven gaat in ieder geval gewoon weer door na de zomer. En laten we daarnaast even eerlijk zijn, dat dit weer precies niet erbij gaat helpen om vrolijk aan de bak te gaan. Eerder om weer zo snel mogelijk ervandoor te kunnen gaan. Hebben wij nou net voor jou een land plus toffe drone beelden gevonden wat uitstekend kan dienen als inspiratie voor jouw volgende trip: Mexico! Zo kan je jezelf toch nog even tijdens je werk (of studie) wanen in een tropisch gebied. 

Mexico: het land van sombrero’s, taco’s en tequila’s

Een land gevarieerder dan Mexico kun je bijna niet vinden. Behalve sombrero’s, taco’s en tequila’s valt er nog veel meer te beleven. Van cultuur snuiven bij de Maya tempels tot een feestje meepakken in het partygedeelte Cancún. Heb je daar al genoeg van gehad? Dan zijn er genoeg stranden om te relaxen onder de zon en palmbomen met een Corona in je ene hand en nacho’s in de andere. Voor de avonturiers onder ons zijn er ook nog genoeg trekkingen in de jungles.

De winter ontsnappen in Mexico

Oh ja, en de beste tijd om erheen te gaan? Tijdens onze wintermaanden. Het regenseizoen is daar dan namelijk voorbij en kan je er vooral zon en hoge temperaturen verwachten. Nog steeds niet overtuigd? Check dan dit filmpje van Joshua Cowan. Hij is naar Mexico gegaan en heeft de tofste dronebeelden gemaakt over de jungle, stranden en watervallen van Mexico.

Door het lezen hiervan de kriebels gekregen om meteen je koffers te pakken? Lees dan even dit artikel over Ryanair. Zo weet je wat je te wachten staat bij hun aangepaste beleid.

Related Posts