Niet meer met je handbagage in het vliegtuig bij Ryanair

Enige luxe of comfort hoef je er niet te zoeken. Kramp in je benen, een buurman die te dicht op je zit en niet weet wat ruimte betekent waarschijnlijk wel. Maar hey voor een paar tientjes naar de andere kant van Europa vliegen compenseert de boel dan weer wel. Alhoewel… Ryanair heeft aangekondigd om hun beleid aan te passen. Toch nog maar even nadenken om voor een duurdere optie te gaan?

Nieuw beleid Ryanair

Dacht je even last-minute naar het vliegveld te gaan, omdat je toch alleen maar handbagage hebt en al ingecheckt bent, heb je het bij Ryanair mis. Ryanair gaat namelijk per 1 november hun beleid veranderen. Mocht je eerst nog een trolley meenemen en een kleine tas, mag je vanaf dan enkel een draagtas meenemen van 35x20x20 cm. De rest moet je inchecken en wordt dus ruimbagage. Dit betekent wachten tot je bagage er is. Snel heen en weer vliegen zit er bij Ryanair dus niet meer in.

Kostenplaatje

Het inchecken van je trolley kan wel gratis. De mogelijkheid om voor een paar tientjes heen en weer te gaan blijft dus. Alleen blijft dit het nog wel waard?

Related Posts