Minimalistisch Oslo x openminded Amsterdam = SPOILED

SPOILED is een stijlvol mannenmodemerk dat wordt ontworpen in minimalistisch Oslo en bedacht in openminded Amsterdam. De oprichters, Thom van Erp en Lars Tibben, delen dezelfde gedrevenheid en enthousiasme voor mode en hebben dit weten te vertalen naar hun eigen merk. Inspiratie haalden zij uit hun vele bezoekjes aan grote modesteden. Door hun jarenlange ervaring binnen de modewereld werden zij zich bewust van de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige kleding, de waardering voor verfijnde stoffen en krachtige statements. De gezamenlijke interesse en gedeelde liefde voor simpel maar vooruitstrevend design leidde hen uiteindelijk naar hetzelfde doel: het in hartje Amsterdam gevestigde SPOILED.

https://www.instagram.com/p/BSGRNU_gDp3/?taken-by=rubenvisserthooft

SPOILED neemt stelling tegen de huidige overconsumptie in de modewereld. SPOILED bewijst dat verwend worden in 2017 betekend dat je comfortabele basic producten van hoge kwaliteit kunt vinden in de huidige massa aan opties. De jonge, uitgeproken, trendy  man wil niet alleen een nieuwe look, maar ook een merk dat hun frustratie begrijpt. SPOILED ontwerpt fashion forward items met een uitgesproken statement speciaal voor deze ruimdenkende man die zich vaak niet begrepen voelt door de mainstream.

https://www.instagram.com/p/BSQiEmRhcaH/?taken-by=princeofjetset

De kleine, maar stijlvolle collectie van SPOILED, bestaat uit een tailored sweatpants, basic T-shirt met de perfecte fit, sweater met het logo SPOILED op de borst en een bomber jack met het logo SPOILED op de rug. Het gebruik van de naam SPOILED is een doelbewuste keuze geweest het in Amsterdamse gevestigde merk stond voorheen bekend als één van dé eerste concept stores van de stad. Het her introduceren van deze grote naam voor de eerste collectie zorgt voor herkenning onder een loyale achterban.

De eerste capsule collectie bestaande uit deze exclusieve items in vier verschillende stijlen zal verkocht worden bij geselecteerde winkels en online op www.spoiled.nl.

Related Posts