Moto Adonis onthult een nieuw custom project

Custom motoren zijn in Nederland erg populair, maar een professioneel verbouwde custom motor is slechts voor een kleine groep motorrijders toegankelijk. Daar brachten Wrench Kings en Ironwood Motorcycles dit jaar verandering in door twee custom motoren te bouwen en deze te verhuren om te bouw te financieren. Na een scrambler en caféracer volgt in dit derde project Moto Adonis met een bobber en zet daarmee deze nieuwe trend door.

Moto Adonis start in samenwerking met Choppershop een custom bouw project op MotoShare. Met onderdelen van Choppershop verbouwt Moto Adonis een Harley-Davidson Sportster tot een moderne bobber en verhuurt deze vanaf 4 november via MotoShare om de bouw te financieren. Na 200 keer te zijn verhuurd zal de motor onder de huurders worden verloot. Eerder dit jaar ‘crowdfunde’ Wrench Kings en Ironwood Motorcycles op dezelfde manier al twee custom motoren.

Daan Borsje, oprichter van Moto Adonis: “Een motor goed verbouwen betekend dat je looks moet combineren met performance. Dit project is voor mij als bouwer een enorme uitdaging, want ik ga een motor bouwen die door 200 motorrijders een dagje zal worden gereden. Dus de motor moet goed rijden en duurzaam zijn maar er natuurlijk ook goed uitzien. Super leuk en spannend!”

Onthulling en kaartverkoop van de custom Harley-Davidson

Op de Big Twin Expo (2-4 november) wordt de bobber van Moto Adonis onthuld. Je kunt via de website van MotoShare voor 99,- euro een ticket kopen. Met het ticket kun je een dag de custom huren. Met de opbrengst uit de verhuur kan Moto Adonis de bouw van de custom bobber financieren. Daarom zal een jaar later de motor worden verloot onder de huurders.

Moto Adonis

Daan Borsje is de oprichter van Moto Adonis. Sinds de oprichting in 2012 heeft Moto Adonis meer dan 200 custom motoren gebouwd. De meest bekende motor van Moto Adonis is “Mad Flat”, een custom flat tracker waar professioneel mee wordt geraced op diverse racetracks door Europa.

Choppershop.com

Choppershop.com is gespecialiseerd in de online verkoop van motorfietsonderdelen voor choppers. Het is onderdeel van Motorcycles United, de grootste aanbieder van onderdelen voor caferacers, scamblers en bobbers. Motorcycles United verkoopt over de gehele wereld

MotoShare

Via de website van MotoShare kunnen motorliefhebbers onderling motoren huren en verhuren. Zo kun je via MotoShare meer dan 800 motoren huren direct van particuliere eigenaren en dealers. MotoShare is in mei 2016 gelanceerd in samenwerking met OHRA.

Check ook deze dikke Moto Adonis Hooligan die eerst een Nederlandse politie motor was.

Related Posts