Eerste editie Nassau Festival heeft voor iedereen iets

Op 27 april wordt het monumentaal Olympisch Gebied in Amsterdam omgedoopt tot Nassau Festival. Het is de eerste editie van het festival waar de organisaties STRAF_WERK, Reaktor, THUMP en De Sluwe Vos ieder hun eigen stage zullen hosten. Nassau biedt deze dag een sicke programmering met elektronische muziek. Ondertussen is de line-up bekend, een mix van toonaangevende binnen- en buitenlandse acts.

Doordat de vier organisatoren elk een eigen, uitgesproken sound hebben, zal er tijdens Koningsdag een compleet aanbod aan muziek zijn waar liefhebbers van House en Techno hun hart kunnen ophalen.

STRAF_WERK, bekend van hun succesvolle energieke feesten en sterke programmering, verwelkomt Jamie Jones. Naast Jamie Jones wordt de stage gevuld door live-set hero Henrik Schwarz, Eats Everything, The Martinez Brothers, Detroit Swindle en Luuk van Dijk.

De stage van Reaktor zal bezoekers verrassen met een Special Guest op het programma. Wie het is blijft nog geheim. Wel kan er verklapt worden dat hij hoort bij Ostgut Ton, het Berlijnse label van techno-tempel de Berghain, waar hij regelmatig achter de draaitafels staat. Verder kunnen Techno liefhebbers bij deze stage los gaan op de tunes van Dj’s Oscar Mulero, Kobosil, Dax J en Marco Shuttle.

THUMP, leading platform van Vice op het gebied van elektronische muziek zal een ook een stage hosten en heeft plaats gemaakt voor helden als Carl Craig, Mind Against, Mathew Jonson (live), tiNi en Boris Werner.

Zet daar de stage van De Sluwe Vos bij, de meest geslepen booth-bouncer van Nederland, en je hebt gegarandeerd succes. Hierbij sluiten Ben Sims (house-set), Jimmy Edgar, Gerd b2b Serge en Samuel Deep b2b Wouter S zich aan.

Datum: Woensdag 27 april 2016
Start verkoop tickets: 26 februari
Locatie: Olympisch Stadion 2, Amsterdam
Tijd: 12:00 uur – 21:30 uur
Website: www.nassaufestival.com

Related Posts