Nieuwe horrorfilm ‘The Nun’ doet veel stof opwaaien op het internet

Nietsvermoedende Youtube kijkers uit Engeland kregen onlangs de schrik van hun leven toen ze onverwachts de trailer van de nieuwe horrorfilm ‘The Nun’ voorgeschoteld kregen. Er gaat nu een viral Twitter bericht rond, dat als je Youtube beeld zwart wordt, je jezelf beter onder je bureau kunt verstoppen.

De film

Liefhebbers van het genre horror kijken al tijden uit naar de premiere van deze film die onderdeel uitmaakt van The Conjuring franchise. Een non heeft ergens in Roemenië zichzelf in een klooster van het leven berooft. Het Vaticaan stuurt een jonge non en priester erheen om het voorval uit te zoeken, waarbij ze zichzelf in levensgevaar brengen door de demonische krachten die ze tegen komen tijdens hun zoektocht naar de waarheid.

Ben je zelf wel benieuwd naar de trailer, kijk dan  hieronder en oordeel zelf wat je ervan vindt.

www.youtube.com/watch?v=EQRFgGwGeok&frags=pl%2Cwn

Commotie

Niet iedereen blijkt even grote fan te zijn van de trailer en zeker niet dat het als reclame filmpje op Youtube wordt gebruikt. Kijker krijgen eerst de vraag om hun volume laag te zetten, om vervolgens toch keihard geluid door hun speakers te krijgen van een gillende vrouw.

https://twitter.com/bbydvas/status/1028690821715910656?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1028690821715910656&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.lindanieuws.nl%2Fsnacks%2Fthe-nun-reclame-youtube-ophef%2F

YouTube en Warner Brothers hebben zelf nog geen reactie gegeven op alle commotie.

Ben je zelf ook niet echt een horrorfilm fanaat? Dan is de nieuwe Netflix serie Maniac met in de hoofdrollen Jonah Hill, Emma Stone en Justin Theroux zeker een aanrader.

Related Posts